İnce ( Dar ) Kravat Modelleri

 

Özelliklere bakımından farklı türlere ve kategorilere ayrılan slim kravat modelleri her yaşta ve her beğenide olan erkekler için ideal ölçülere sahip. İş yemeklerinde, özel ve resmi davetlerde, düğün ve nişan gibi organizasyonlarda tercih edilebilen bu ürünler sahiplerine çok yönlü bir giyim konforu da sunmaktadır.

 Slim Kravat Modelleri

Çok daha ince ve zarif bir yapıya sahip olan ultra slim kravat ürünleri bu kategoride yer almaktadır. Kendinden desenli olan modellerde öne çıkan ve halihazırda moda olan renk laciverttir. Hediye seti oluşturmak isteyen kişiler için mendili ile birlikte satılan paketleri de bulunmaktadır.

 Keten Slim Kravat Modelleri

Keten takım elbiseler için özel üretim olan keten slim kravatlar ağırbaşlı ve karizmatik görünümleri ile fark yaratan bir diğer aksesuardır. Açık mavi, gri gibi renklerin yanı sıra siyah - beyaz olan modelleri de mevcuttur. Kapak astarı da bulunan bu ürünler kuru temizleme yapılabilme özelliği sayesinde de tercih sebebidir. Piyasada yer alan slim kravat fiyatları son derece uygun olup sitemizden pratik bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR